Zanimanje: suradnik

Naziv radnog mjesta Firma Lokacija Rok za prijavu
Viši stručni suradnik za ekonomske poslove iz oblasti lokalnog ekonomskog razvitka u Stručnoj službi za lokalni ekonomski razvitak i europske integracije Viši stručni suradnik za ekonomske poslove iz oblasti lokalnog ekonomskog razvitka u Stručnoj službi za lokalni ekonomski razvitak i europske integracije Čapljina21.12.2017.
Stručni suradnik za zaštitu okoliša i administrativne poslove iz oblasti ekologije i zaštite okoliša u Službi poljoprivrede i zaštite okolišaStručni suradnik za zaštitu okoliša i administrativne poslove iz oblasti ekologije i zaštite okoliša u Službi poljoprivrede i zaštite okolišaČapljina21.12.2017.
Stručni suradnik za poslove športa u Službi društvenih djelatnostiStručni suradnik za poslove športa u Službi društvenih djelatnostiČapljina21.12.2017.
Stručni suradnik za normativne i administrativne imovinsko-pravne poslove u Službi geodetskih i imovinsko-pravnih poslova Stručni suradnik za normativne i administrativne imovinsko-pravne poslove u Službi geodetskih i imovinsko-pravnih poslova Čapljina21.12.2017.
Stručni suradnik za tehničku pripremu i sudjelovanje u statističkim aktivnostima u diviziji DobojAgencija za državnu upravu RS23.12.2017.
Viši stručni suradnik za praćenje kvalitete statističko istraživanje Agencija za državnu upravu RSBanja Luka23.12.2017.
Viši suradnik za provedbu standarda i metodologija istraživanja i statističkih aktivnosti Agencija za državnu upravu RSBanja Luka23.12.2017.
Viši stručni suradnik za statistiku potrošačkih cijenaAgencija za državnu upravu RSBanja Luka23.12.2017.
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare