Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Da li ste naš sljedeći ključni igrač?

Ukoliko tražite nove i dugoročne izazove u međunarodnom proizvodnom okruženju i smatrate da smo okruženje u kojem možemo zajedno pridonijeti uspjehu grupe, vjerujete u svoje sposobnosti i vještine, posjedujete kvalifikacije, prepoznati ste u svom okruženju kao osoba koja pazi na detalje i dobro ste organizirani, predstavite nam se kroz Vašu biografiju i motivacijsko pismo.

Za potrebe širenja proizvodnih kapaciteta pozivamo vas da aplicirate za radno mjesto:

Saradnik za Nabavu (m/ž)
2 izvršioca
Mjesto rada: Zenica i Visoko

Kao Saradnik za Nabavu bavite se izradom i slanjem narudžbi repromaterijala dobavljačima, najavom transporta. U fokusu vašeg rada je praćenje zaliha repromaterijala i najava ulaza repromaterijala. Dobavljači su vaša najjača karika, te ste odgovorni za njihovu evaluaciju, kao i pripremu i upravljanje finansijskim obavezama i potraživanjima prema dobavljačima. Saradnja sa drugim odjelima je na dnevnom nivou, te vam pružaju podršku u segmentu praćenja prevoza repromaterijala i eskalacionim situacijama iz područja serijske nabave.

Vaš profil:

Ukoliko prepoznajete da su vaše dominantne vještine analitičnost, sposobnost planiranja i organizacije, vješti ste u pismenoj komunikaciji i pregovaranju, te posjedujete aktivnu upotrebu engleskog jezika u govoru i pismu onda je ovaj oglas poziv za vas.

Šta nudimo:

Izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, rad u timu stručnjaka, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.


Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju nam i motivacijsko pismo pošaljite na adresu posao@prevent.ba.

Rok za slanje prijava je 7 (sedam) dana od dana objavljivanja, do 20.10.2020.

Ukoliko procijenimo vašu prijavom interesantnom pozvat ćemo vas na prvi razgovor i proces profiliranja vaših kompetencija.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare