Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 18.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Redovni ili vanredni profesor - Medicinska hemija

- dana
Poslodavac:
Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Rektorat
Kategorija:
Nauka i obrazovanje
Mjesto rada:
Foča
Rok prijave:
18.07.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta: UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVUobjavljujeKONKURSOrganizaciona jedinica: Filozofski fakultet Pale1. Za izbor u zvanje višeg asistenta za užu naučnu oblast Istorija i filozofija nauke i tehnologije......................................................................................1 izvršilacAlekse Šantića 1, 71 420 PaleOrganizaciona jedinica: Mašinski fakultet Istočno Sarajevo1. Za izbor višeg asistenta za užu naučnu oblast Mašinstvo................................................................1 izvršilacVuka Karadžića 30 , 71 123 Istočno SarajevoOrganizaciona jedinica: Medicinski fakultet Foča1. Za izbor u zvanju redovnog ili vanrednog profesora za užu naučnu oblast Medicinska hemija.............................................................................1 izvršilacStudentska br.1, 73 300 FočaOrganizaciona jedinica: Fakultet poslovne ekonomije Bijeljina1. Za izbor u zvanje redovnog ili vanrednog profesora za užu naučnu oblast Posebne sociologije.............................................................................................1 izvršilac2. Za izbor u zvanje višeg asistenta za užu naučnu oblast Fiskalna ekonomija.........................................................................1 izvršilacSemberskih ratara bb, 76 300 BijeljinaOrganizaciona jedinica: Pedagoški fakultet Bijeljina1. Za izbor u zvanje docenta za užu naučnu oblast Računarske nauke (Informatika u obrazovanju na Pedagoškom fakultetu Bijeljina)...........................................1 izvršilacSemberskih ratara bb, 76 300 BijeljinaPoljoprivredni fakultet Istočno Sarajevo1. Za izbor u zvanje vanrednog profesora ili docenta za užu naučnu oblast Ruralni razvoj ...............................................................................................................................1 izvršilacVuka Karadžića 30 , 71 123 Istočno SarajevoKandidati moraju da ispunjavaju opšte i posebne uslove predviđene Zakonom o radu i uslove utvrđene čl. 77, 78. i 87. Zakona o visokom obrazovanju.

Uz prijavu na konkurs kandidati prilažu:- ovjerene kopije diploma o stečenoj visokoj spremi i magistraturi, odnosno dokaz o završenom drugom ciklusu studija (za izbor u zvanje višeg asistenta) i ovjerenu kopiju doktorske diplome (za izbor u naučno-nastavna zvanja),

- izvod iz matične knjige rođenih,

- dokaz o izboru u zvanje (ako je ranije biran),

- kratku biografiju i bibliografiju kao i dokaze o ispunjenosti uslova za izbor u zvanje u koje se bira u skladu sa članovima 77, 78. i 87. Zakona o visokom obrazovanju, kao i po jedan primjerak svega navedenog u bibliografiji.Sa kandidatima koji su podnijeli uredne, potpune i blagovremene prijave na konkurs biće obavljen intervju.

Prijave se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa na adrese organizacionih jedinica.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.
Vrsta posla:rad na određeno vrijeme
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare