Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 28.04.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Pripravnički staž u Agenciji Evropske unije za osnovna prava

- dana
Poslodavac:
Mreža za izgradnju mira
Kategorija:
Neprofitne organizacije
Mjesto rada:
Inostranstvo
Rok prijave:
28.04.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta: Prijavite se na pripravnički staž u Agenciji Evropske unije za osnovna prava
Agencija Evropske unije za osnovna prava (FRA), osnovana u cilju pružanja stručnih znanja o osnovnim pravima institucijama i državama članicama EU, objavila je poziv za prijave na dva programa pripravničkog staža za 2017-2018:

a) Pripravnički staž u agenciji – program koji je namijenjen studentima/kinjama koji su nedavno diplomirali/e, kao i onima koji su – u okviru cjeloživotnog učenja – na početku nove profesionalne karijere.
b) Pripravnički staž u agenciji za pripadnike/ce romske populacije (Roma Internship programme) - program koji je namijenjen studentima/kinjama romskog porijekla koji su nedavno diplomirali/e, kao i onima koji su – u okviru cjeloživotnog učenja – na početku nove profesionalne karijere.
Vrsta posla:stručno osposobljavanje
Regija:Inozemstvo

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Rok za prijave na oba programa je 28. april 2017. godine. Pripravnici/e moraju biti državljani država članica EU ili država kandidata ili potencijalnih kandidata za članstvo u EU.

Pročitajte više o programima pripravničkog staža Agencije Evropske unije za osnovna prava na njihovoj službenoj web stranici: http://fra.europa.eu/en/vacancy/2017/internship-programme-2017-2018
Minimalna stručna sprema:Fakultet
Strani jezik:engleski
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare