Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Poziv za program Mentorstvo

- dana
Poslodavac:
HRM Udruženje
Kategorija:
Administracija i slične usluge, Nauka i obrazovanje, Neprofitne organizacije
Mjesto rada:
BiH
Rok prijave:
31.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Prijavite se u program Mentorstvo

Na prezentaciji održanoj prošlog mjeseca HRM Udruženje je predstavilo najavljivani program Mentorstvo. Kako je u predstavljanju programa istaknuto, osnovni razlog za pokretanje programa je što kvalitetnije fokusiranje znanja i iskustva našeg članstva, a u svrhu omogućavanja izgradnje kapaciteta onima koji to žele i treba. Osnovna ideja i misija mentorskog programa je usmjereno i konkretno prenošenje znanja iz određenog područja upravljanja ljudskim potencijalima. U programu će svim članovima HRM Udruženja biti omugućena saradnja s mentorom koji je stručnjak u području u kojem imaju potrebu za pomoći, savjetom i podrškom.
Vrsta posla:stručno osposobljavanje, praksa
Regija:Bosansko-podrinjski kanton regija, Distrikt Brčko regija, Hercegovačko-neretvanski kanton regija, Kanton 10 regija, Posavski kanton regija, Republika Srpska regija, Kanton Sarajevo regija, Srednjobosanski kanton regija, Tuzlanski kanton regija, Unsko-sanski kanton regija, Zapadnohercegovački kanton regija, Zeničko-dobojski kanton regija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Koordinator projekta Mentorstvo, Vlasta Perla je predstavila područja mentoriranja i postupak prijave, s napomenom da je program dostupan samo aktivnim članovima HRM Udruženja. Razdoblje mentoriranja utvrđuju mentorski parovi međusobnim dogovorom u zavisnosti od područja mentoriranja i raspoloživosti mentora. U prvom ciklusu razdoblje mentoriranja će trajati od 3 – 6 mjeseci. Odluku o uključivanju u mentorski program donosi Komisija za mentorski program HRM Udruženja koja će odrediti i mentorske parove prema iskazanim potrebama. Među prijavljenim mentorima su Ema Borovina, Suzana Tihi Babić, Sanda Ljukovac, Lejla Mulalić, Enisa Selmanović Salkić, istaknuti stručnjaci i članovi Udruženja od njegovog osnivanja.

Prezentaciju kao i način prijave i potrebne obrasce za program Mentorstvo možete dobiti upitom na e-mail:

sanela.totic@udruzenjehrm.ba

ili na

061/797-503.

Prijave se mogu slati do 31.03.2018.g.
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare