Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 28.08.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Best & Team

Novi Outbound projekti uz zaradu preko 2000 KM?

Best & Team d.o.o. Sarajevo je firma sa 12 godina iskustva i rada a broji preko 150 zasposlenih, koja slijedi svoje ciljeve, pokazuje ljudskost , međusobno povjerenje i cijeni rad svojih uposlenika koji dugoročno grade svoju budućnost i uživaju u svojim pogodnostima.

Naši najveći projekti su obrada podataka i podrška kupcima modnih kuća, koje su jedne od najpoznatijih širom Njemačke i Evrope. Prednost je u tome što možete birati između više modnih kuća i projekata gdje imate mogućnost napredovanja, većih satnica, bonusa i mnogih drugih pogodnosti.

Spretni i iskusni outbound agenti sa poznavanjem njemačkog jezika imaju priliku ovog ljeta !

Projekat broj 1:

Outbound projekat a u suštini primaš inbound pozive postojećih klijenata i radiš za najpoznatiju izdavačku kuću iz Njemačke onda ti nudimo slijedeće uslove:
- Fiksne plate
- Odlične bonuse
- Fiksna radna vremena
- Slobodne vikende

Imaš mogućnost da live pratiš svoju zaradu, rezultate i statistiku bez stresa, odbijanja i glupih izgovora. Ako želiš detaljno da znaš o čemu je riječ slobodno nas posjeti i javi nam se na objavljene brojeve telefona.

Neiskusni početnici u ovoj oblasti imaju svakako više mogućnosti i projekata!

Projekat broj 2:

Ovo nije jedini projekat koji ti Best & Team ima za tebe, naravno i za neiskusne početnike sa poznavanjem njemačkog jezika imamo takodjer projekte na koje se rado mogu prijaviti za inbound ili outbound projekte, koji se baziraju za rad više poznatih modnih kuća na području Njemačke. Isto tako i na ovom outboundprojektu radite sa postojećim klijetima modnih kuća i imate mogućnost za odličnom zaradom uz bonuse, fiksna radna vremena i slobodne vikende.


Za sve inforamacije i detalje o novim projektima,obukama i terminima za razgovore možete najbolje dobiti prilikom ličnog razgovora sa nama.

Radno mjesto: Sarajevo

Obavezni uslovi:
  • Aktivno poznavanje njemačkog jezika,
  • Iskustvo na sličnim poslovima je prednost, ali ne i uvjet

Način prijave na oglas:
• Kontakt e-mail: job@bestteam.ba
• Kontakt telefon: 033/ 642 670
• Viber, Whatsapp: 062/ 272 193 ili 062/893 501
• Web: www.bestteam.ba
Facebook: BESTandTEAM

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare