Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 15.03.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Kadus d.o.o. za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju je agencija koja je osnovana 2005. godine kao izvorna hrvatska agencija, koja od osnivanja do danas radi u cilju postizanja zadovoljstva naših radnika s jedne strane i s druge strane stalnog podizanja kvalitete naše usluge prema klijentima. Naši radnici i klijenti dobivaju od nas kontinuiranu podršku, savjetovanje i informiranost kako bi ostvarili svoje osobne, profesionalne i poslovne ciljeve.Za našeg klineta tražimo medicinsku sestru/ tehnčara i njegovatelja/icu za rad u domu za starije i nemoćne.
Medicinska sestra/ Tehničar / Njegovatelj/ica

Mjesto rada: više radnih mjesta na području cijele Hrvatske


Uvjeti i potrebna znanja:

  • SSS/VŠS medicinskog smjera ili certifikat za njegovatelja/icu

Prednost (nije uvjet):

  • Pripravnički staž i položen stručni ispit
  • Radno iskustvo

Nudimo:

  • Rad na neodređeno
  • Puno radno vrijeme
  • Stimulativna plaća

Molimo zainteresirane kandidate da se prijave do 15.03.2020. putem linka za prijavu, na broj telefona i +385 1 3632 309 ili mobitel i +385 99 5120 488.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti životopis i presliku završne svjedodžbe.


Agencija Kadus d.o.o. je registrirana pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva pod brojem 13/05; KLASA 102-02/05-05/02; URBROJ: 526-08-05-4

Kadus d.o.o. će prikupljene osobne podatke kandidata koristiti isključivo u cilju selekcije i zapošljavanja. Životopisi kandidata vodit će se u bazi kandidata kojom upravlja i koristi se Kadus d.o.o. Osobni podatci kandidata biti će proslijeđeni klijentu u svrhu selekcije i zapošljavanja kandidata.

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare