Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 15.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Glavni urednik omladinskog časopisa

- dana
Poslodavac:
Mreža za izgradnju mira
Kategorija:
Mediji
Mjesto rada:
Bosna i Hercegovina
Rok prijave:
15.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Konkurs za izbor Glavnog urednika omladinskog časopisa Karike

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini i Omladinski magazin Karike raspisuju konkurs za izbor glavnog i odgovornog urednika Omladinskog magazina Karike.

Novinari Omladinskog magazina Karike, jedinog omladinskog magazina u Bosni i Hercegovini, bave se temama interesantnim za mlade ljude, razbijaju predrasude i šire dobre vibracije. Ovo je magazin koji vjeruje mladim ljudima u BiH, koji zna da svaka priča neće promijeniti svijet, ali se nada da će baš KAR!KE svakodnevno ohrabrivati svoje čitaoce da slobodnije govore. Sada je u potrazi za novim superkul glavnim urednikom koji će ovaj magazin voditi preko bosanskohercegovačkih brda i dolina, od Velike Kladuše do Višegrada, od Dervente do Trebinja, od Tuzle do Livna, od Banja Luke do Sarajeva, u smjeru njegove prepoznatljivosti i jedinstvenosti.

Ako ste dovoljno hrabri da budete dio ekipe koja zna da piše i izvještava i onda kada se presjeda u tri autobusa, po kiši, snijegu i buri, ne oklijevajte da nam vaše prijave, koje trebaju sadržavati: CV; motivaciono pismo u kojem ćete ukratko predstaviti vas i vašu viziju razvoja Omladinskog magazina Karike; te tri (objavljena) autorska članka ili priloga, pošaljete na e-mail onaubih@gmail.com. Završen fakultet novinarstva predstavlja prednost pri apliciranju, kao i minimalno godinu dana radnog iskustva.

Rok za prijavu je 15.03.2018. godine.
Sretno u kačenju koje donosi mnogo!
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare