Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.07.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

O nama

Više od pola stoljeća naša tvrtka svojim uslugama pomaže partnerima u pronalaženju idealnih rješenja upravljanja energijom i zaštitom objekata, optimalnim instalacijskim rješenjima u industrijskim i stambenim objektima, kao i u trgovinama, klinikama i mnogim drugim kompleksima. Bilo da se radi o velikim postrojenjima, kojima je grijanje, hlađenje i ventilacija prostora neophodan uvjet za očuvanje nesmetanog rada samog sustava ili se radilo o prostorima u kojima se ljudi tijekom svog boravka trebaju osjećati ugodno Elmatic s partnerima iznalazi optimalno rješenje.

Naših 800 djelatnika raspoređeni na više od 20 lokacija diljem Njemačke ulažu svakodnevno napore kako bi zadovoljili potrebe naših partnera, održavali sustave i unaprijedili procese. Elmatic je svojim partnerima 24 sata dnevno kroz cijeli tjedan dostupan. Posebno obučeni djelatnici su specijalisti koje direktno kontaktirate te koji su u garantiranom roku na mjestu događaja.

Kako bi isporučili vrhunske usluge našim korisnicima Elmatic prati najnovije trendove, uvodi nove tehnologije, educira djelatnike u vlastitom centru za edukacije, podržava daljnja školovanja i usavršavanja djelatnika.


Bravar / Cjevar (m/ž)
- 2 izvršioca


Ako ste talentirani i slažete se s nama, možemo vam pružiti šanse i izazove koje tražite. Postanite dio ELMATIC-a već sada. Radujemo se Vašem dolasku!

Prijavite se online putem Brze prijave portala BoljiPosao.com ili putem e-maila (s.simic@elmatic.de).

Posjetite nas na web stranici www.elmatic.de ili na Facebooku.Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare