Coke Summership program ljetnih praksi

ŠTA JE COKE SUMMERSHIP?

• Idealna ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva koje će ti pomoći da iskoristiš svoj potencijal i profesionalno se usavršiš.
• Praksa ti pruža mogućnost da, tokom šest sedmica, stičeš iskustvo radeći tri dana sedmično na konkretnim projektima s mentorom i dva dana na interaktivnim predavanjima i radionicama.
• Svi studenti koji uđu u program dobijaju certifikat da su završili praksu i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.
• Praksa traje šest sedmica, u periodu od 12. jula/srpnja - 18. augusta/kolovoza.

 

KO SE MOŽE PRIJAVITI ZA COKE SUMMERSHIP PROGRAM?

Studenti svih akreditovanih univerziteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini koji su u mjesecu maju odslušali treću godinu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dvije godine, kao i polaznici master studija.

Prijave su otvorene od 24. aprila/travnja do 24. maja/svibnja.

Aplikacija za prijavljivanje i više informacija o Coke Summership programu mogu se naći na web stranici, a aktivnosti u okviru Coke Summership programa možete pratiti i na facebook stranici Coca-Cola HBC B-H. 

SRETNO! 

Coke Summership: http://cokesummership.ba/

Prijava za CS: https://cchellenic.csod.com/ats/careersite/jobdetails.aspx?site=1&c=cchellenic&id=619

Utorak, 09.05.2017.

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare