Konferenciju o poduzetništvu „Usudi se i pokreni biznis!“

 Konferenciju o poduzetništvu „Usudi se i pokreni biznis!“

Konferencija o poduzetništvu:

USUDI SE I POKRENI BIZNIS!

 

Poštovani, 

 

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na Konferenciju o poduzetništvu „Usudi se i pokreni biznis!“, koja za cilj ima razmjenu znanja i poticanje inovativnosti kod mladih. Konferencija će se održati u srijedu, 27. februara 2019. godine u Hotelu Europe Sarajevo (Ulica Vladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo) sa početkom u 12:00 sati. 

 

Organizator Konferencije je Privredna komora Kantona Sarajevo uz podršku Vlade Kantona Sarajevo - Ministarstva privrede, a planirano je učešće uspješnih i mladih poduzetnika, te predstavnika nadležnih organa i institucija. 

 

Uvažavajući činjenicu da je poduzetništvo ključni pokretač ekonomskog rasta i razvoja, te generator inovacija i kreativnih ideja, smatramo da je izuzetno važno incirati sveobuhvatnu diskusiju o trendovima, šansama i barijerama prilikom pokretanja vlastitog biznisa. Iz tog razloga u radnom dijelu Konferencije, učesnici će imati priliku da upoznaju poduzetnike koji će iz ličnih primjera ukazati na prednosti, ali i izazove poduzetničkog djelovanja. 

 

Također, predstavnici nadležnih institucija Kantona Sarajevo će predstaviti programe unapređenja poduzetništva kroz usvojenu poticajnu politiku što predstavlja odličnu priliku mladima da svoje perspektivne poslovne ideje realiziraju i tako učine Kanton Sarajevo perspektivnijim mjestom za življenje za sve građane.

 

S obzirom na značaj ovog događaja, očekujemo da nam se pridružite! 

 

 

S poštovanjem, 

 

Muamer Mahmutović, predsjednik

PRIVREDNA KOMORA KANTONA SARAJEVO


INFO desk

 

Privredna Komora Kantona Sarajevo/Chamber of Economy of Sarajevo Canton

Mail: info@pksa.ba
Phone: +387 33 250 100
www.pksa.ba

Petak, 22.02.2019.

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare