Zenica: Besplatan kurs engleskog jezika

Zenica: Besplatan kurs engleskog jezika

Zenica: Besplatan kurs engleskog jezika

Zenica:
LPR Centar u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona nastavlja sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Zenice a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Kurs se sastoji od devet nivoa, a svaki nivo odgovara određenoj razini Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike. Polaznici nastavu pohađaju od one razine koja se utvrdi predtestiranjem koje je besplatno. Po završetku kursa, svaki polaznik dobiva besplatno polaganje završnog testa i Međunarodno priznat certifikat. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države.

Ovoj edukaciji mogu se priključiti i ostali građani koji ne podpadaju pod kategoriju socijalno ugroženih lica s tim da ta lica samostalno finansiraju samo udžbenik za svaki nivo koji košta 27,00 KM.

Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su još uvijek toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra:www.centarlpr.com.

Petak, 15.07.2016. / http://www.hocu.ba

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn

Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare