Karijera

Na radnom mjestu

Evo koja zanimanja će biti najtraženija u 2021. godini

- Tržište rada se drastično promijenilo u vrijeme pandemije, a organizovan rad od kuće mnogim zanimanjima omogućio je da prežive pandemiju.

Poduzetništvo

Elektra inženiring d.o.o traži partnere za saradnju u projektima

Elektra inženiring d.o.o., tvrtka sadugogodišnjim iskustvom na području elektroinstalacija traži elektrokompanije za saradnju u projektima u SLOVENIJI.

Na radnom mjestu

Nezaposleni 41-godišnjak tužio roditelje jer želi da ga zauvijek uzdržavaju

U neobičnom slučaju u Velikoj Britaniji, 41-godišnji nezaposleni oksfordski diplomant doveo je roditelje pred sud u bizarnom pokušaju da ga financijski podupiru čitav život.

Na radnom mjestu

Njemački poslodavci žele nadgledati one koji rade od kuće, evo što im je dopušteno

Dio poslodavaca želi imati detaljan nadzor nad zaposlenicima koji rade od kuće.

Na radnom mjestu

Aida Zejčirović: Tržište rada u 2020. doživjelo veliku transformaciju, očekujemo boljitak u drugoj polovini ove godine.

Direktorica portala “BoljiPosao.com“ kazala je u intervjuu za Anadolu Agency da teret pandemijske krize u BiH uglavnom snosi privatni sektor, dok javni ne pokazuje solidatnost

Evo koja zanimanja će biti najtraženija u 2021. godiniElektra inženiring d.o.o traži partnere za saradnju u projektima Nezaposleni 41-godišnjak tužio roditelje jer želi da ga zauvijek uzdržavajuNjemački poslodavci žele nadgledati one koji rade od kuće, evo što im je dopuštenoAida Zejčirović: Tržište rada u 2020. doživjelo veliku transformaciju, očekujemo boljitak u drugoj polovini ove godine.
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare