Karijera

Na radnom mjestu

Aida Zejčirović: Tržište rada u 2020. doživjelo veliku transformaciju, očekujemo boljitak u drugoj polovini ove godine.

Direktorica portala “BoljiPosao.com“ kazala je u intervjuu za Anadolu Agency da teret pandemijske krize u BiH uglavnom snosi privatni sektor, dok javni ne pokazuje solidatnost

Poduzetništvo

Poslovne novine će objaviti rang-listu 1000 brzorastućih kompanija

Poslovne novine i bonitetna agencija LRC četvrti put zaredom realizuju projekat u čijem će fokusu narednih mjeseci biti brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini i regionu.

Poduzetništvo

Američki regulatori traže prisilno razbijanje Facebooka

Ovaj potez najjači je regulatorni udar na Facebook u njegovoj povijesti

Poduzetništvo

„Pouzdanost 2020“: Projekt koji spaja solventne i likvidne kompanije

Druga po redu sesija „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanim kompanijama“ u organizaciji Poslovnih novina i LRC-a održano je jučer u hotelu Bosmal Arjaan by Rotana u Sarajevu u sklopu projekta...

Na radnom mjestu

Kako se prestati brinuti oko onoga što ne možete kontrolirati?

Postoji jedna stvar koju mnogi ljudi ne mogu prihvatiti – nije moguće imati kontrolu nad svim stvarima koje nam se događaju u životu!!

Aida Zejčirović: Tržište rada u 2020. doživjelo veliku transformaciju, očekujemo boljitak u drugoj polovini ove godine.Poslovne novine će objaviti rang-listu 1000 brzorastućih kompanija Američki regulatori traže prisilno razbijanje Facebooka„Pouzdanost 2020“: Projekt koji spaja solventne i likvidne kompanije Kako se prestati brinuti oko onoga što ne možete kontrolirati?
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare